مراکش

جشن و شلوغی ها و اشک شوق در طنجه. برای اولین بار در تاریخ طولانی مراکش توانست به مرحله یک چهارم نهایی صعود کند.

بدون قهرمان هایی مثل یاسین بونو امکان آن نبود.دروازه بان سویا چندین مرتبه توانست دروازه مراکش را از حجوم حریف دور نگه داشت. اما این اسراف اسپانیا بود که بازی را به وقت اضافه کشاند. اسپانیا شانس بدست آوردن یک گل را داشت اما مارکو آسنسیو، مهاجم رئال، ضربه خود را با فاصله تک به تک ارسال کرد.

اما این به این معنی نیست که مراکش بهتر از هم رده های اروپایی خودش بود. دروازه بان باشگاه اتلتیک سیمون، یک سیو عالی در دقیقه 32 بازی، تلاش نوشیر مزرویی از بیرون محوطه جریمه را مهار کرد.مراکش

90 دقیقه از بازی تقریبا بازی آرام بود، چون خستگی میتوانست تیم را تضعیف کند. تکل های دفاع هر دو تیم در حد سر مرگ وحشتناک بود انگار مرزی بین مرگ و زندگی بود. ضربه آخر از سوفیام امرابات مانع از تلاش عالی نیکو ویلیامز برای ارسال بازی به وقت اضافه شد.

پس از 90 دقیقه بازی، وقت اضافی برای این دو تیم 30 دقیقه وقت اضافه گرفته شد. در این 30 دقیقه اضافی مشابه 90 دقیقه ای که بود این دو تیم پشت سر گذاشته بودند.بازی در وقت اضافه درست مثل 90 دقیقه اول آرام پیش میرفت. مراکش با مالکیت کمی که در اختیار داشت، به شکستن دفاع اسپانیا ادامه میداد. عضدین اوناهی هافبک انژرز چندین بازیکن دفاع را شکست داد تا به محوطه جریمه برسد و در آنجا ان را به ولید چدیرا بازیکن حمله واگذار کرد. شوت ضعیف او را کف دستان سیمون توانست توپ را از خطر نجات دهد.

در وقت های اضافی تیم اسپانیا بهتر بنظر میرسید. برای آنها بهترین فرصت زمان ضربه رگبار پابلو ساربیا بود که در خارج از پست آخرین ضربه وقت اضافی تقریبا کاملا عالی قرار گرفت و چند متری میتوانست سارابیا را شخصیت قهرمان از او بسازد.

استفاده از پنالتی برای ثبت امتیاز در مرحله یک چهارم نهایی توسط مراکش

عبدالحمید صابیری هافبک سمپدوریا، اولین پنالتی بازی را به گوشه پایین سمت راست زد و سیمون در فهمیدن زاویه درست فریب خورد.پابلو سارابیا ستاره پاریس برای اولین ضربه پنالتی خود به تیرک دروازه برخورد کرد و تا اینجای بازی با اختلاف تنها یک گل، بازی به نفع مراکش بود.

حکیم زیچ، بازیکن چلسی، به میدان رفت. او پنالتی خود را درست در وسط به ثمر رساند و سیمون را غافلگیر کرد و اسپانیا را عصبی کرد. سپس کارلوس سولر آمد. بونو با حدس زدن راه درست ضربه ضعیف سولر را ماهرانه مجازات کرد.

حکیم زیچ بازیکن چلسی، به میدان آمد. او پنالتی خود را درست در وسط به ثمر رساند و سیمون را غافلگیر کرد و اسپانیا را عصبانی کرد. سپس کارلوس سولر آمد. بونو با حدس زدن راه درست ضربه ضعیف سولر را ماهرانه دفع کرد.

بدر بانون، مدافع تیم قطر، تقریباً شانس فرار مراکش را با ضربات پنالتی به خطر انداخت، اما ضربه پنالتی نیمه جان سرخیو بوسکتس که بونو به راحتی آن را شکست داد، بهترین فرصت را برای مراکش برای صعود به مرحله یک چهارم نهایی فراهم کرد.

اشرف حکیمی، چهره پشت تیم مراکش، مردی که به تنهایی شیرهای اطلس را به جام جهانی رساند. به نقطه پنالتی رفت. او محکم، متین و با اعتماد به نفس به نظر می رسید.

او به سمت نقطه پنالتی حرکت می کند، صورتش را سفت می کند، برای قدرت بیشتر به عقب تکیه می دهد. سایمون به سمت چپش شیرجه می زند.

اما حکیمی به آرامی ضربه خود را به مرکز دروازه وارد کرد تا مراکش اولین برد حذفی خود را در تاریخ داشته باشد. او با پوزخند به سمت هم تیمی های سرحال خود حرکت می کند. دنیا همین الان مال حکیمی است و او می داند.

اولین بار برای مراکشمراکش

با پیروزی مراکش، آنها اولین کشور آفریقایی هستند که از زمان بازی غنا با اروگوئه در سال 2010، به جام جهانی صعود می کنند. پیروزی مقابل تیم آتشین پرتغال، آنها را به اولین کشور آفریقایی یا عربی تبدیل می کند که به نیمه نهایی راه می یابد. حکیمی، مدیر ولید رگراگی و شیرهای اطلس برای این چالش آماده هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *