
مرگبارترین اتفاقات فوتبالی کدامند؟ با هم بخوانیم. فوتبال که قطعا در سالیان درازش و تاریخ پر فراز نشیبش سال های شیرین و تلخ زیادی را داشته است، روز های زیادی پناهگاه مردمان فقیر و غنی جهان بوده است. با وبسایت ورزشی تا آخر این مقاله همراه باشید.
مرگبارترین اتفاقات فوتبالی
جایی که دو تیم فارغ از هر چیز مشتاقانه دنبال توپ می دوند تا هر یک هواداران پر شمار خود را خوشحال کنند. خالی از لطف نیست که این موضوع را ذکر کنیم، فوتبال در بین تمامی رشته ها محبوب ترین رشته ورزشی می باشد.

این رشته ورزشی پرتحرک، جذاب و در عین حال خشن در 208 کشور جهان بازی میشود. و در 93 کشور، محبوبترین رشته ورزشی محسوب میشود. که در مجموع با سه میلیارد طرفدار در 100 کشور جهان جزو سه ورزش اول پرطرفدار قرار دارد. این ورزش در عین حال در اروپا، برزیل و آرژانتین بیشترین محبوبیت را دارد.
اما همین ورزش بسیار جذاب و پرطرفدار در پشت ظاهر فریبنده خود و در طول عصر مدرن 200 سالهاش، شاهد حوادث تلخ و خشونتباری نیز بوده است.
خطرات و حوادث مرتبط با این ورزش گاهی اوقات دستکمی از خطرات ورزش دلهرهآور صخرهنوردی ندارد.
وقتی این ورزش این همه مورد توجه و علاقه مردم است، تعجبی ندارد که با خشونت نیز درآمیزد.
زیرا زمانی که هیجانات و احساسات همزمان بازیکنان و تماشاگران به اوج میرسدو و این احساسات با هم گره میخورند احتمال اینکه مانند آتشفشانی فوران کرده و متعاقبا حوادث غیرقابل پیشبینی را رقم بزنند، افزایش مییابد.
فوتبال همواره در آن سوی ظاهر فریبنده خود، شاهد خشونتها و درگیریهای بسیاری بوده است.
از بازیهای خشن و غیرمنصفانه که منجر به مصدومیتهای شدید شده تا قتل و ترور و اوباشگری، همگی زشتیها و رویدادهای تلخی هستند که فوتبال نیز از آنها مستثنی نیست.
اما این خشونتها و تجارب تلخ محدود به مستطیل سبز و بازیگران درون آن نشده. بلکه شعله این آتش پرالتهاب دامنگیر هواداران نیز میشود.
تلخ ترین اتفاق فوتبال ایران
یکی از تلخ ترین اتفاقات فوتبالی در کشور ایران در طول جنگ هشت ساله تحمیلی رخ داد.
ماجرا بر می گردد به 23 بهمن 1365.
وقتی جوانان ایلامی برای برگزاری یک بازی فوتبال بین یکدیگر راهی ورزشگاه چوار شدند. آنها دیگر هرگز دقیقه نود را ندیدند…..
ایلام که یکی از شهر های مرزی ایران می باشد. بیشترین مرز را با کشور عراق دارا می باشد.
در آن روزها و در تاریخ ۲۳ بهمن ۱۳۶۵، جوانان این استان فارغ از تمام مشکلات جنگ که در یک قدمی آنان قرار داشت. در قالب دو تیم “منتخب چوار” و “جوانان ایلام” و در یک دیدار دوستانه و به مناسبت گرامیداشت هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به مصاف هم رفتند. تا برگزاری یک مسابقه فوتبال در دل همشهریان خود یک نشاط اجتماعی ایجاد کنند.
در این روز خونین 9 بازیکن فوتبال (یونس تلوکی، مجتبی ناصری، علی نجات کرمی، علی عباسی، محمد کمالوندی، جهانگیر کاوه، عبدالرزاق مهدیه، صید محمد زارعی و حسین هزاوه) به شهادت رسیدند.
این بمباران توسط رژیم بعث انجام شد. و داغی بزرگ و فراموش نشدنی بر سینه ی ایرانیان از خود باقی گذاشت.
آخرین اخبار و حواشی ورزشی ایران و جهان را در سایت ورزشی ببینید.