نیمار برای برزیل گلزنی کرد

نیمار با گلزنی در برابر کرواسی در جام جهانی با رکورد رسمی گلزنی پله اسطوره برزیل که 77 گل برای این تیم به ثمر رسانده، برابری کرد.

برزیل: نیمار هنوز رکورد پله را نشکسته

فدراسیون جهانی فیفا این رکورد را به رسمیت می شناسد، اما کنفدراسیون فوتبال برزیل و پله این رکورد را قبول ندارد و مدعی هستند که او 95 گل به ثمر رسانده است.

فیفا فقط بازی‌های بین دو کشور را در آمار حساب می‌کند. این در حالی است که برخی از گل‌های پله در بازی دوستانه مقابل تیم‌های باشگاهی به ثمر رسیده اند.

نیمار پس از 124 بازی موفق به ثبت این رکورد شد؛ در حالی که پله در 92 بازی به این تعداد گل دست یافته بود.

پله که با برزیل در سال های 1958، 1962 و 1970 سه جام جهانی را به دست آورد، در حال حاضر در بیمارستان سائوپائولو تحت درمان است.

آمار نیمار یک رکورد برای کل کشور برزیل نیست و مارتا از سال 2002 تاکنون 115 گل برای تیم زنان  این کشور به ثمر رسانده است.

نیمار و حذف برزیل از جام
نیمار رکورد گلزنی پله را شکست اما تیمش به تلخی حذف شد

رکوردشکنی نیمار و شب تلخ برزیل

نیمار در پایان اولین وقت اضافه در مرحله یک چهارم نهایی توانست این رکوردشکنی را انجام دهد. گل زیبایی که پس از یک و دوی موثر و کنار زدن سوسا و شلیک به سقف دروازه به ثمر رسید.

برونو پتکوویچ با اولین ضربه کرواسی به سمت دروازه در دقیقه 116، بازی را به تساوی کشاند. سپس نیمار و تیمش در ضربات پنالتی با نتیجه 4 بر 2 شکست خوردند و نوبت به پنالتی زدن نیمار نرسید چرا که برزیل دو پنالتی خود را خراب کرد.

آمار و افتخارات نیمار با برزیل

این بازیکن 30 ساله اولین بازی خود را در 10 آگوست 2010 انجام داد و اولین گل خود را نیز در دقیقه 28 در پیروزی دو بر صفر مقابل ایالات متحده به ثمر رساند.

هشت گل او در جام‌های جهانی به ثمر رسیده است. چهار گل در سال 2014، دو گل در سال 2018 و دو گل در این تورنمنت در قطر. پنج گل نیز در رقابت های کوپا آمریکا به ثمر رسانده است.

او در سال 2013 قهرمان جام کنفدراسیون‌ها شد. بهترین افتخار او با برزیل در جام جهانی، زمانی بود که با تیمش در سال 2014 به نیمه نهایی رسید. بهترین افتخار او در کوپا آمریکا نیز با نایب قهرمانی این تیم در سال 2021 پایان یافت.

همه به تحسین نیمار برخاستند

جرمین جناس، هافبک سابق تیم ملی انگلیس در گفتگو با بی‌بی‌سی وان گفت: بالاخره یکی از بهترین بازیکنان جهان خودی نشان داد.

“تعادل، خونسردی، درخشندگی. لازم نبود در کل بازی این کار را انجام دهد. فقط همان لحظه ای که لازم بود. که این کار را کرد.”

یورگن کلینزمن، سرمربی سابق آلمان، او را «تفاوت‌ساز» و الکس اسکات نیمار را “خالق لحظات جادویی نامید.”

با وجود درخشش نیمار، تیم او با شگفتی از این رقابت های کنار رفت تا شاید آخرین حضور او در جام جهانی برایش تلخ و شیرین بشود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *