باشگاه آرسنال به انگلیسی Arsenal Football Club یکی از تیم های فوتبال باشگاهی در شمال شهر لندن می باشد. این تیم موفق به کسب 13 عنوان قهرمانی در لیگ انگلیس ، 14 قهرمانی در جام حذفی فوتبال انگلیس ، 16 قهرمانی در جام خیریه انگلستان ، دو قهرمانی در جام اتحادیه فوتبال انگلستان ، یک قهرمان جام در جام اروپا شده است. در ادامه سایت ورزشی به معرفی باشگاه فوتبال آرسنال انگلیس پرداخته ایم.
باشگاه فوتبال آرسنال انگلیس
تیم آرسنال یکی از طولانی ترین مدت صدرنشینی بدون وقفه را در لیگ فوتبال انگلیس دارد. بیشتری بازی بدون باخت پیاپی با 49 بازی و قهرمانی بدون شکست در یک فصل 2004-2003 می باشد. آنها توانسته بودند اولین و تنها تیمی در تاریخ لیگ برتر باشند که جام طلایی را بدست آوردند.
تاریخچه باشگاه آرسنال:
باشگاه فوتبال آرسنال در سال 1886 در محله وول ویچ در جنوب شرقی لندن به وجود آمد. در سال 1893 میلادی اولین بار از جنوب انگلیس به فوتبال لیگ پیوست. سال 1913 میلادی آنها به شمال شهر لندن در منطقه هایبری و ورزشگاه آرسنال نقل مکان نمودند. دهه 1930 میلادی این تیم موفق به کسب 5 عنوان قهرمانی در چمپونشیب و دو قهرمانی در جام حذفی شده بودند. بعد از یک دوره رکود در سال های بعد از جنگ آنها موفق به کسب قهرمانی در لیگ و جام حذفی در فصل های ۷۱−۱۹۷۰، ۹۸–۱۹۹۷ و ۰۲–۲۰۰۱ شدند. همچنین آرسنال در سال 2006 به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسید.
آرسنال یک رقیب دیرینه و همسایه بنام تاتنهام دارد. آنها به طور منظم شهرآورد شمال لندن را باهم برگزار می کنند. همچنین باشگاه آرسنال در جایگاه هفتم با ارزش ترین باشگاه های فوتبال دنیا در سال 2019 با ارزش 2.3 میلیارد دلار قرار گرفت. در 26 سپتامبر 2018 استن کرونکی توانست با خرید کل سهام باشگاه مالکیت اصلی این تیم را تحت زیر مجموعه هولدینگ شرکت تفریحی و ورزشی کرونکی در بیاورد. آرسنال تنها تیم در تاریخ لیگ جزیره است که توانست بدون تحمل یک باخت قهرمان شود.
تیم در فصل 2004-2003 با هدایت آرسن ونگر توانست با 26 پیروزی و 12 تساوی قهرمان لیگ برتر شود. آنها توانستند در انتهای فصل تنها جام طلایی تاریخ لیگ برتر انگلیس را بدست بیاورند. آرسنال لقب شکست ناپذیران را به خودش اختصاص داد. آنها توانستند با 90 امتیاز بالاتر از چلسی و منچستریونایتد تیم های پرقدرت آن زمان انگلیس با اختلاف فراوان جزو تیم اول جزیره لقب بگیرند.
قدمت باشگاه آرسنال از گذشته تا حال:
تیم فوتبال آرسنال با نام باشگاه دیال اسکوئر در سال ۱۸۸۶ توسط کارگران کارخانه اسلحه سازی سلطنتی در منطقه وول ویچ در جنوب شرقی لندن فعالیتش را آغاز کرد و در مدت کوتاهی بعد از آن نام آرسنال سلطنتی تغییر اسم داد. باشگاه دوباره بعد از تبدیل شدن به یک شرکت محدود در سال 1893 به آرسنال وول ویچ تغییر اسم داد. تیم جزو اولین عضو جنوبی لیگ فوتبال در سال 1893 میلادی بود که از لیگ دسته دوم روع نموده و در سال 1904 میلادی به لیگ دسته اول راه یافت.
مشکل انزوای جغرافیایی نسبی باشگاه باعث جذب تماشاگران کمتر نسبت به باشگاه های دیگر و همچنین مشکلات باشگاه و ورشکستگی آنها در سال 1910 شد. در آن زمان این باشگاه توسط دو تاجر بنام های هنری نوریس و ویلیام هال خریداری شد. به دنبال این ماجرا، نوریس این باشگاه را به نقاط دیگر انتقال داد و در سال 1913 بعد از سقوط به دسته دوم آنها به شمال لندن و ورزشگاه آرسنال در منطقه هایبوری بازگرداند. آنها در سال بعد وول ویچ را نیز از سام باشگاه حذف کردند. آرسنال در سال 1919 در جایگاه 5 لیگ قرار گرفت.
دوران حضور چاپمن در آرسنال:
سال 1925 هربرت چاپمن به سمت مربیگری آرسنال منصوب شد. بعد از چاپمن موفق به کسب دو قهرمانی پیاپی لیگ با تیم هادرسفیلد تاون در سال های 24-1923 و 25-1924 شد. همچنین چاپمن اولین دوره موفقیت های بزرگ آرسنال را به وجود آورد. تاکتیک های انقلابی و تمریناتش و خرید بازیکنان ستاره نظیر الکس جیمز و کلیف باستین باعث موفقیت باشگاه انگلیسی در دهه 1930 میلادی شد. آرسنال تحت هدایت چاپمن توانست چند قهرمانی بزرگ بدست بیاورد.
پیروزی در فینال جام حذفی فوتبال انگلیس در سال 1930 و قهرمانی در لیگ سال های ۳۱−۱۹۳۰ و ۳۳−۱۹۳۲ که حاصل تلاش او بود. چاپمن بهطور ناگهانی بر اثر بیماری ذاتالریه در سال ۱۹۳۴ میلادی در گذشت، اما با این وجود جو شاو و جورج آلیسون موفقیت کاری چاپمن را ادامه دادند. تحت هدایت آنها، آرسنال موفق به کسب سه عنوان قهرمانی دیگر در سالهای ۳۴−۱۹۳۳، ۳۵−۱۹۳۴ و ۳۸−۱۹۳۷ و جام حذفی انگلستان در فصل ۳۶–۱۹۳۵ شدهاند.
آرسنال در دوران پس از جنگ جهانی دوم:
بعد از مداخله کشور انگلیس در جنگ جهانی دوم ، فوتبال حرفه ای در این کشور به حالت تعلیق در آمد. بعد از جنگ دوره دوم موفقیت های آرسنال تحت نظر تام ویتاکر آغاز شد. قهرمانی در لیگ سال های ۴۸−۱۹۴۷ و ۵۳−۱۹۵۲ و جام حذفی در سال ۱۹۵۰ میلادی بود. دارایی باشگاهالبته کم شد. آنها قادر به جذب بازیکن مانند دهه 1930 نشده بودند. سطح باشگاه بیشتر در حد متوسط بود. حتی کاپیتان سابق انگلیس بیلی رایت نیز مربی جانشین باشگاه نتوانست در بین سال های 1962 و 1966 موفقیت خاصی بدست بیاورد.
سال 1966 میلادی برتی می فیزوتراپیست باشگاه مربی آرسنال شد. بعد از ناکامی در دو دوره جام اتحادیه فوتبال انگلیس ، آنها موفق به کسب اولین قهرمانی اروپایی در سال 1970 – 1969 در جام نمایشگاه های بین شهری شدند. موفقیت ها ادامه داشت و آنها برای اولین بار قهرمان هردو جام لیگ و جام حذفی در فصل 71-1970 شده بودند. اما موفقیت های آرسنال کمتر تکرار شد. در فصل 1973-1972 نایب قهرمان لیگ شدند. در سه فینال جام حذفی 1972 ، 1978 و 1980 شکست خورده بودند و در سال 1980 میلادی قهرمانی جام در جام اروپا را در ضربات پنالتی از دست دادند. تنها موفقیت این تیم در طول این زمان پیروزی 3-2 مقابل منچستریونایتد در فینال جام حذفی 1979 بود.
تیم آرسنال در دوران جورج گراهام:
با بازگشت بازیکن سابق آرسنال یعنی جورج گراهان به عنوان مربی در سال 1986 میلادی دوره سوم موفقیت برای باشگاه به ارمغان آمد. آرسنال در فصل 87-1986 قهرمان جام اتحادیه شد. همچنین تیم آرسنال قهرمان لیگ انگلیس در فصل 89-1988 شد. این قهرمانی با گل لحظه آخر مایکل توماس در برابر لیورپول رقم خورد. گراهام قهرمانی دیگری را نیز در لیگ انگلیس فصل 91-1990 بدست آورد. در حالی بود که تنها یک در یک بازی شکست خورده بود. در سال 1993 میلادی آرسنال قهرمان هر دو جام حذفی و جام اتحادیه شد و جام در جام اروپا 1994 را نیز به مقام قهرمانی رسید. شهرت و اعتبار گراهام بعد از اتهام رشوه لکه دار شد. سرانجام نیز در سال 1995 برکنار شد و بروس ریوچ سرمربی شد و تنها بعد از یک فصل حضور از این تیم کنار گذاشته شد.
موفقیت چشمگیر در دوران حضور آرسن ونگر:
در تاریخ سپتامبر 1996 میلادی آرسن ونگر مربی آرسنال شد. ونگر تاکتیک های جدیدی به تیم آورد. یک نظام آموزشی جدید با چند بازیکن خارجی که جزو استعدادهای انگلیسی بودند را به این تیم آورد. آرسنال باز هم به طور همزمان در یک فصل (۹۸−۱۹۹۷) قهرمان لیگ برتر ، و قهرمان جام حذفی شد. علاوه بر این ، به فینال جام یوفا در فصل ۲۰۰۰−۱۹۹۹ راه پیدا یافت اما در ضربات پنالتی مقابل تیم گالاتاسرای شکست خورد. در سالهای ۲۰۰۳ و 2005 قهرمان جام حذفی شده اند و در لیگ برتر فصل 04-2003 نیز قهرمانی بدون باخت حتی در یک بازی را تجربه کردند. باشگاه در 49 بازی لیگ در آن فصل شکست نخورد و یک رکورد ملی بدست آورد.
آرسنال در یازده فصل اول حضور ونگر ، هشت فصل در رتبه های اول یا دوم قرار می گرفت. اگرچه آنها در هیچ زمان قادر به حفظ عنوان خودشان نبودند. آنها در فصل 11-2010 میلادی در جایگاه چهارم لیگ برتر انگلیس قرار گرفتند. آرسنال در فصل ۰۶−۲۰۰۵ برای اولین بار به فینال لیگ قهرمانان اروپا صعود کرد اما با نتیجه ۲ بر ۱ مغلوب تیم بارسلونا شد. سرانجام در ژوئیه ۲۰۰۶، آنها پس از ۹۳ سال ورزشگاه هایبوری را ترک کردند و به ورزشگاه جدیدشان یعنی ورزشگاه امارات نقل مکان کردند.
نماد باشگاه
سال 1888 اولین نماد آرسنال سه توپ جنگی استفاده شد. نماد بعد از انتقال باشگاه به هایبوری در سال 1913 میلادی تغییر یافت. نماد جدید تصویری از یک توپ جنگی بود که به سمت شرق اشاره داشت. نشانه ای که تا سال 1922 میلادی باقی ماند. نماد جدید باشگاه بازهم تصویر یک توپ جنگی بود که اولین بار سمت غرق قرار گرفت نماد در سال 1925 انتخاب شد. سال 1949 میلادی باشگاه از نماد مدرن و متفاوت رونمایی شد. در این نشانه سه توپ جنگی زیر نام باشگاه به چشم خورد. اولین بار نماد به طور رنگی طراحی شده و شباهت زیادی با نشانه فعلی باشگاه داشت.
از آنجایی که تغییرهای زیادی روی نماد باشگاه صورت گرفت و آرسنال از حق تکثیر آن ناتوان بود. بعد از ثبت نماد به عنوان یک علامت تجاری در نبرد طولانی مدت قانونی با یک تاجر خیابان محلی که کالاهای غیر رسمی آرسنال را به فروش می رساند پیروز شد. باشگاه در سال 2002 از یک نشانه مدرن و سبک تر و ساده تر استفاده کرد. توپ جنگی بار دیگر به سمت شرق و نام باشگاه در بالای آن نوشته شده بود. باشگاه آرسنال در فصل ۲۰۱۲−۲۰۱۱ برای ۱۲۵امین سالگرد خود نشانواره و نماد جدیدی را معرفی کرد که شامل نسخه اصلاح شده نشانواره فعلی است. نشانواره تماماً سفید است، که ۱۵ برگ بلوط در سمت راست و ۱۵ برگ بلوط در سمت چپ نشانواره قرار گرفتهاست و ۲۰۱۱ شعار «رو به جلو» در پایین نشانواره نوشته شده بود.
رنگهای لباس:
سال 2005-2006 رنگ لباس آرسنال پیراهن اصلی آنها در بازی های خانگی رنگ قرمز روشن با آستین سفید و شورت سفید بوده است.
در سال ۱۹۳۳ میلادی، هربرت چاپمن پیشنهاد تغییراتی در لباس بازیکنان را داد که تغییر رنگ آستینها و یقه به سفید و روشنتر شدن رنگ قرمز بود.
رنگهای آرسنال در خانه الهام بخش برای حداقل سه باشگاه دیگر بودهاست. در سال ۱۹۰۹، اسپارتا پراگ کیت قرمز تیره مانند آرسنال که در آن زمان بر تن میکرد، به تصویب رساند؛ در سال ۱۹۳۸، هایبرنیان طراحی آستینهای پیراهن آرسنال در نوار سبز و سفید به نام خودش به ثبت رسانید. در سال ۱۹۲۰، مدیر ورزشی باشگاه براگا از یک بازی در هایبوری برگشت و کیت سبز تیم خود را به تکرار قرمز آرسنال با آستین و شورت سفید تغییر داد، تیمی با نام مستعار آرسنالیستیس ظهور کرد. این تیم هنوز هم این طرح را برای امروز میپوشد.
برای بسیاری از سالها رنگ مهمان آرسنال پیراهن سفید یا سیاه و شورت سفید بود. از فصل ۷۰−۱۹۶۹، آنها زرد و آبی پوشیدند، اما استثناء وجود داشت. آنها در فصل ۸۳−۱۹۸۲ یک سبز و به دور کیت بر تن کردند، و از اوایل دهه ۱۹۹۰ و ظهور بازار تقلبی کیت سود آور، رنگهای خارج از خانه منظم شدهاند. در طی این مدت دو طرح به شکل آبی طراحی شدهاند، یا تغییرات در سنت زرد و آبی، مانند طلای فلزی و نوار نیروی دریایی در فصل ۰۲−۲۰۰۱ استفاده شد و از ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۷ زرد و تیره خاکستری استفاده شد. از سال ۲۰۰۹، کیت خارج از خانه در هر فصل تغییر کرد.
ورزشگاه های آرسنال:
هایبری
ورزشگاه هایبوری ورزشگاه سابق باشگاه فوتبال آرسنال در شهر لندن است. باشگاه آرسنال از سال ۱۹۱۳ تا ۲۰۰۶ مسابقات خانگی خود را در این ورزشگاه برگزار میکرد اما پس آن کلیه مسابقات خود را به ورزشگاه امارات منتقل کرد. همچنین بخشی از بازیهای المپیک تابستانی ۱۹۴۸ در این ورزشگاه برگزار شده بود. این ورزشگاه پس از تخریب به مجتمع مسکونی تبدیل شد.
ورزشگاه اشبرتون گرو (امارات)
ورزشگاه امارات ورزشگاه ۶۰٬۰۰۰ نفری آرسنال است که در سال ۲۰۰۶ میلادی با بازی تیمهای آرژانتین و برزیل افتتاح شد. در سال ۲۰۰۶ میلادی هواپیمایی امارات با پرداخت ۳۹۰ میلیون پوند به باشگاه فوتبال آرسنال، وارد قراردادی شد که به موجب آن نام استادیوم جدید آرسنال به مدت یازده سال (از سال ۲۰۰۶) به نام «امارات» نامگذاری شود. این مبلغ همچنین شامل حک شدن آرم شرکت هواپیمایی امارات به مدت ۷ سال بر روی پیراهن تیم بزرگ و پرطرفدار لندنی آرسنال نیز میباشد.
بازیکنان فعلی
تا تاریخ ۱۵ ژوئیه ۲۰۲۳
|
|
کادر فنی
آخرین بروز رسانی: ۱۵ ژوئیه ۲۰۲۳
نام | سمت |
---|---|
میکل آرتتا[۵۷] | سرمربی |
استیو راند | مربی |
آلبرت استیوونبرگ | مربی |
کارلوس کوستا | دستیار سرمربی |
نیکلاس جوور | دستیار سرمربی |
میگل مولینا | دستیار سرمربی |
ایناکی کانیا پاوون | مربی دروازهبانی |
پر مرتهساکر | مدیر آکادمی |
بن کنپر | مدیر تجهیزات |
گری اودریسکول | مدیر خدمات پزشک |
جردن ریس | فیزیوتراپیست تیم |
ادو گاسپار | مدیر ورزشی |
ریچارد گارلیک | مدیر عملیات فوتبال |
وینای ونکاتشام | مدیر اجرایی |
اسلات ژولیت | مدیر ارشد تجاری |
استوارت ویسلی | مدیر ارشد مالی |
حامی مالی و تولیدکنندهٔ پوشاک
سالها | حامی مالی | تولیدکننده پوشاک |
---|---|---|
۱۹۳۰–۱۹۷۰ | نامشخص | بوکتا |
۱۹۷۰–۱۹۸۶ | آمبرو | |
۱۹۸۲–۱۹۸۶ | جی وی سی | |
۱۹۸۶–۱۹۹۴ | آدیداس | |
۱۹۹۴–۱۹۹۹ | نایکی | |
۱۹۹۹–۲۰۰۲ | سگا | |
۲۰۰۲–۲۰۰۶ | O2 | |
۲۰۰۶–۲۰۱۴ | هواپیمایی امارات | |
۲۰۱۴–۲۰۱۹ | پوما | |
۲۰۱۹–تاکنون | آدیداس |
افتخارات
فهرست سوابق و آمارهای باشگاه فوتبال آرسنال
داخلی
- لیگ دسته اول انگلستان (تا ۱۹۹۲) و لیگ برتر انگلستان
- قهرمانی (۱۳): ۳۱–۱۹۳۰، ۳۳–۱۹۳۲، ۳۴–۱۹۳۳، ۳۵–۱۹۳۴، ۳۸–۱۹۳۷، ۴۸–۱۹۴۷، ۵۳–۱۹۵۲، ۷۱–۱۹۷۰، ۸۹–۱۹۸۸، ۹۱–۱۹۹۰، ۹۸–۱۹۹۷، ۰۲–۲۰۰۱، ۰۴–۲۰۰۳
-
جام حذفی انگلستان
- قهرمانی (۱۴)
- جام اتحادیه باشگاههای انگلستان
- قهرمانی (۲): ۱۹۸۷، ۱۹۹۳
- جام خیریه انگلستان
- قهرمانی (۱۶)
اروپایی
- جام برندگان جام اروپا
- قهرمانی (۱): ۹۴–۱۹۹۳
- اینتر-سیتیز فیرز کاپ
- قهرمانی (۱): ۷۰–۱۹۶۹
رکورد های مربوط به حضور بازیکنان
- بیشترین حضور در لیگ: دیوید اولری، ۵۵۸ بازی
- جتم حذفی: دیوید اولری، ۷۰ بازی
- جام اتحادیه: دیوید اولری، ۷۰ بازی
- حضور در رقابت های اروپایی: تیری هانری، ۸۶ بازی
- جوانترین بازیکن تیم اصلی: سسک فابرگاس، ۱۶ سال، ۱۷۷ روز (در مقابل روترهام یونایتد، مرحله سوم جام اتحادیه، ۲۸ اکتبر ۲۰۰۳)
- مسن ترین بازیکن تیم اصلی: جوک رادرفورد، ۴۱ سال و ۱۵۹ روز (در مقابل منچستر سیتی، لیگ برتر ، ۲۰ مارس ۱۹۲۶)
- بیشترین حضور متوالی در ترکیب: تام پارکر، ۱۷۲ بار (از ۳ آوریل ۱۹۲۶ تا ۲۶ دسامبر ۱۹۲۹)
رکورد های گلزنان
- بیشترین گل زده در یک فصل: تد دریک، ۴۴ گل (در فصل ۱۹۳۵-۱۹۳۴)
- گل زده لیگ در یک فصل: تد دریک، ۴۲ گل در لیگ دسته اول، ۱۹۳۵-۱۹۳۴
- بالاترین گل در یک فصل لیگ (۳۸ بازی): تیری آنری، 30 گل (در لیگ برتر، ۲۰۰۴ – ۲۰۰۳)، رابین ون پرسی، ۳۰ گل (در لیگ برتر، ۲۰۱۲ – ۲۰۱۱)
- زیادترین گل در یک مسابقه: تد دریک، ۷ گل (در برابر استون ویلا، دسته اول، ۱۴ دسامبر ۱۹۳۵)
- جوانترین گلزن: سسک فابرگاس، ۱۶ سال و ۲۱۲ روز (در مقابل ولورهمپتون، دور چهارم جام اتحادیه، ۲ دسامبر ۲۰۰۳)
- جوانترین هت تریک کننده : جان رادفورد، ۱۷ سال و ۳۱۵ روز (در مقابل ولورهمپتون واندررز، دسته اول، ۲ ژانویه ۱۹۶۵)
- مسن ترین گلزن: جوک رادرفورد، ۳۹ سال و ۳۵۲ روز (در مقابل شفیلد یونایتد، دسته اول، ۲۰ سپتامبر ۱۹۲۴)
برترین گلزنان
تیری آنری بهترین گلزن تاریخ آرسنال است. او رکورد هشت سال قبل یان رایت را پس از زدن دو گل در یک بازی اروپایی مقابل اسپارتاپراگ در اکتبر ۲۰۰۵ شکست. هانری برای هفت فصل متوالی، از ۲۰۰۰ – ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۶ – ۲۰۰۵، بهترین گلزن آرسنال بود.
سوابق مربیان و مدیران
• اولین سرمربی تمام وقت: توماس میچل از مارس ۱۸۹۷ تا ۱۸۹۸ مربیگری آرسنال را برعهده داشت.
• طولانی ترین دوران مربیگری: آرسن ونگر – ۲۱ سال و ۲۲۴ روز (۱ اکتبر ۱۹۹۶ تا ۱۳ مه ۲۰۱۸)
کوتاه ترین دوره تصدی به عنوان مدیر: پت رایس – ۲ هفته و ۳ روز (۱۳ سپتامبر ۱۹۹۶ تا ۳۰ سپتامبر ۱۹۹۶)
بالاترین درصد برد: پت رایس ، 75.00٪
کمترین درصد برد: استیو برتنشاو، 27.27٪
رکورد های باشگاه
آمار برد ها
- بهترین پیروزی در لیگ برتر : 12–0 در برابر لافبورو، دسته دوم، ۱۲ مارس ۱۹۰۰
- برد جام حذفی: 12–0 در برابر اشفورد یونایتد، مرحله اول مقدماتی، ۱۴ اکتبر ۱۸۹۳
- جام اتحادیه: 7–0 مقابل لیدز یونایتد، دور دوم، ۴ سپتامبر ۱۹۷۹
- برد اروپایی: 7–0 مقابل استاندارد لیژ، دور دوم جام برندگان جام یوفا، ۳ نوامبر ۱۹۹۳
- 7–0 مقابل اسلاویا پراگ، مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، ۲۳ اکتبر ۲۰۰۷
آمار باخت ها
- بدترین شکست در لیگ برتر: 0–8 مقابل لافبورو، دسته دوم، ۱۲ دسامبر ۱۸۹۶
- بدترین شکست در جام حذفی:
شش صفر برابر ساندرلند، دور اول، ۲۱ ژانویه ۱۸۹۳
شش هیچ در برابر دربی کانتی، دور اول، ۲۸ ژانویه ۱۸۸۹
بازی با نتیجه 6 – 0 مقابل وست هم یونایتد، دور سوم، ۵ ژانویه ۱۹۴۶
- بدترین شکست در جام اتحادیه: 0–5 مقابل چلسی، دور چهارم، ۱۱ نوامبر ۱۹۹۸
- بدترین شکست در رقابت های اروپایی:
مسابقه با نتیجه 0–4 در برابر میلان، مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، ۱۵ فوریه ۲۰۱۲
دیدار 1–5 در برابر بایرن مونیخ، مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، ۴ نوامبر ۲۰۱۵
مسابقه شکست پنج بر 1 در برابر بایرن مونیخ، لیگ قهرمانان اروپا یک هشتم نهایی، ۱۵ فوریه ۲۰۱۷
پنج بر یک در برابر بایرن مونیخ، لیگ قهرمانان اروپا، یک هشتم نهایی، ۷ مارس ۲۰۱۷
رکورد نتایج متوالی
آرسنال دارای چندین رکورد فوتبال انگلیس از جمله طولانی ترین دوره شکست ناپذیری در لیگ برتر با ۴۹ بازی بدون باخت است. آرسنال در تمام ۵۵ بازی لیگ از ۱۹ می ۲۰۰۱ تا ۳۰ نوامبر ۲۰۰۲ گلزنی کرد و این باشگاه همچنین طولانی ترین دوره بدون باخت خارج از خانه را در لیگ برتر را دارد. ۲۷ بازی، از ۵ آوریل ۲۰۰۳ تا ۲۵ سپتامبر ۲۰۰۴.
- رکورد بردهای متوالی در لیگ دسته اول: ۱۴ برد، از ۱۲ سپتامبر ۱۹۸۷ تا ۱۱ نوامبر ۱۹۸۷.
- بردهای متوالی در لیگ برتر: ۱۴ برد، از ۱۰ فوریه ۲۰۰۲ تا ۱۸ اوت ۲۰۰۲.
- شکست های متوالی: ۸ شکست، از ۱۲ فوریه ۱۹۷۷ تا ۱۲ مارس ۱۹۷۷
- شکست های متوالی در لیگ برتر: ۷ شکست، از ۱۲ فوریه ۱۹۷۷ تا ۱۲ مارس ۱۹۷۷
- تساوی متوالی در لیگ برتر: ۶ تساوی ، از ۳ مارس ۱۹۶۱ تا ۱ آوریل ۱۹۶۱.
- بازی های متوالی بدون شکست: ۲۸ بازی، از ۹ آوریل ۲۰۰۷ تا ۲۴ نوامبر ۲۰۰۷
- بازی های متوالی در لیگ بدون شکست: ۴۹ بازی، از ۷ مه ۲۰۰۳ تا ۱۶ اکتبر ۲۰۰۴
- بازی متوالی بدون برد: ۱۹ بازی، از ۲۸ سپتامبر ۱۹۱۲ تا ۱۵ ژانویه ۱۹۱۳
- بازی های متوالی در لیگ بدون برد: ۲۳ بازی، از ۲۸ سپتامبر ۱۹۱۲ تا ۱ مارس ۱۹۱۳
- امتیاز گیری در بازی های متوالی لیگ : ۵۵ بازی متوالی همراه با امتیاز، ۱۹ مه ۲۰۰۱ تا ۳۰ نوامبر ۲۰۰۲
- بازی های خارج از خانه متوالی لیگ بدون شکست: ۲۷ بازی، ۵ آوریل ۲۰۰۳ تا ۲۵ سپتامبر ۲۰۰۴
رکورد های مربوط به گل زده و گل خورده
– بیشترین گل زده لیگ در یک فصل: ۱۲۷ گل در ۴۲ بازی، دسته اول، ۱۹۳۱ – ۱۹۳۰
– کمترین گل زده لیگ در یک فصل: ۲۶ گل در ۳۸ بازی، دسته اول، ۱۹۱۳ – ۱۹۱۲
– بیشترین گل خورده لیگ در یک فصل: ۸۶ گل در ۴۲ بازی، دسته اول، ۱۹۲۷ – ۱۹۲۶ و ۱۹۲۸ – ۱۹۲۷
– کمترین گل خورده لیگ در یک فصل: ۱۷ گل در ۳۸ بازی، لیگ برتر، ۱۹۹۹ – ۱۹۹۸
رکورد های مربوط به امتیاز گیری
- بیشترین امتیاز در یک فصل لیگ :
(دو امتیاز برای هر برد) : ۶۶ امتیاز در ۴۲ مسابقه، دسته اول، ۱۹۳۱ – ۱۹۳۰
(سه امتیاز برای هر برد) : ۹۰ امتیاز در ۳۸ بازی، لیگ برتر، ۲۰۰۴ – ۲۰۰۳
- کمترین امتیاز در یک فصل لیگ :
(دو امتیاز برای هر برد) : ۱۸ امتیاز در ۳۸ مسابقه، دسته اول، ۱۹۱۳ – ۱۹۱۲
(سه امتیاز برای هر برد) : ۵۱ امتیاز در ۴۲ مسابقه، لیگ برتر، ۱۹۹۵ – ۱۹۹۴
آمار های مربوط به تماشاگران
این بخش آمار تماشگران در هایبری، جایی که آرسنال بازیهای خانگی خود را از سال ۱۹۱۳ تا ۲۰۰۶ انجام میداد، ورزشگاه امارات ورزشگاه فعلی باشگاه، و ورزشگاه ومبلی که به عنوان خانه آرسنال در لیگ قهرمانان اروپا در طول فصلهای ۱۹۹۹ – ۱۹۹۸ و ۲۰۰۰ – ۱۹۹۹ استفاده میشد، را نشان می دهد.
آمار حضور آرسنال از زمان انتقال به ورزشگاه امارات با بلیط های فروخته شده سنجیده شده است.
- بیشترین تعداد تماشاگر در هایبری : 73295 نفر، مقابل ساندرلند، دسته اول، 9 مارس 1935
- کمترین تعداد تماشاگر در هایبری: 4554 نفر، مقابل لیدز یونایتد، دسته اول، 5 می 1966
- بیشترین تعداد تماشاگر در ورزشگاه امارات: 60383 نفر مقابل ولورهمپتون واندررز، لیگ برتر، 2 نوامبر 2019
- کمترین تعداد تماشاگر در ورزشگاه امارات: 25909 نفر، مقابل باته بوریسف، مرحله گروهی لیگ اروپا، 7 دسامبر 2017
- بیشترین تعداد تماشاگر در ورزشگاه ومبلی: 73707 نفر، در مقابل لنز، مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، 25 نوامبر 1998
- کمترین تعداد تماشاگر در ورزشگاه ومبلی: 71227 نفر، مقابل AIK، مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، 22 سپتامبر 1999
- در ۱۷ ژانویه ۱۹۴۸، ۸۳۲۶۰ تماشاگر در لیگ بازی منچستریونایتد با آرسنال را در ماین رود تماشا کردند که یک رکورد محسوب میشود. هر سه بازی با بیشترین تماشاگر در لیگ دسته اول در بازی های آرسنال رخ داده است.