ورزشی

بهترین دروازه بان لیگ برتر ایران 1402

بهترین دزوازه بان

بهترین دزوازه بان

علیرضا بیرانوند

بهترین دزوازه بان : فوتبالیست حرفه ای ایرانی است که به طور گسترده به عنوان یکی از بزرگترین دروازه بانان تاریخ فوتبال ایران شناخته می شود. بیرانوند متولد 21 سپتامبر 1992 در سرابیاس ایران، با بازی های چشمگیرش برای تیم ملی و باشگاهش پرسپولیس اف سی به شهرت رسید.

سفر بیرانوند در فوتبال نسبتاً غیرمعمول بود، زیرا او از پیشینه ای که دسترسی چندانی به تمرینات مناسب فوتبال نداشت، نیامد. او چندین سال به عنوان یک پیتزافروشی کار کرد تا اینکه توسط مربی فعلی خود، پرویز مظلومی، که او را در حال بازی در یک پارک محلی دید، کشف کرد.

استعداد بیرانوند به عنوان دروازه بان به زودی شناخته شد و او اولین بازی حرفه ای خود را برای نفت تهران در لیگ برتر ایران در سال 2014 انجام داد. او به سرعت با سیوهای چشمگیر و رفلکس های عالی خود که توجه باشگاه پرسپولیس را به خود جلب کرد به شهرت رسید.

بهترین دزوازه بان
بهترین دزوازه بان

بیرانوند در سال 1395 به باشگاه پرسپولیس پیوست و در همان سال نقش مهمی در صعود این تیم به فینال لیگ قهرمانان آسیا داشت. بازی‌های او در این رقابت‌ها باعث شهرت بین‌المللی برای او شد و پس از آن به تیم ملی ایران دعوت شد.

بارزترین عملکرد بیرانوند برای ایران در جام جهانی فوتبال 2018 رخ داد، جایی که او در بازی افتتاحیه ایران مقابل مراکش سیوهای چشمگیری انجام داد. عملکرد او در این تورنمنت به ایران کمک کرد تا مقابل مراکش پیروز شود و مقابل پرتغال به تساوی دست یابد و برای اولین بار در تاریخ خود راهی مرحله یک هشتم نهایی شود.

جایزه بهترین دزوازه بان

بیرانوند در طول دوران حرفه‌ای خود افتخارات زیادی از جمله جایزه بهترین دروازه‌بان سال لیگ برتر ایران را برای سه فصل متوالی (۲۰۱۶-۲۰۱۹) به دست آورد. او همچنین در سال 2018 در تیم منتخب CAF آفریقا انتخاب شد و در همان سال نامزد دریافت جایزه بهترین بازیکن سال کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) شد.

رسیدن بیرانوند به ستاره شدن گواهی بر پشتکار و عزم او برای موفقیت علیرغم مواجهه با موانع و چالش های متعدد در طول زندگی حرفه ای اش است. او الهام بخش بسیاری از فوتبالیست های جوان در ایران برای رسیدن به رویاهای خود بوده و به سمبل امید و الهام برای هموطنان خود تبدیل شد.

در پایان

باید گفت که بیرانوند اسطوره واقعی فوتبال ایران است و تاثیر او بر ورزش کشورش بی‌اندازه بود. او گواهی بر این واقعیت است که سخت کوشی، استعداد و پشتکار می تواند به فرد کمک کند تا به چیزهای بزرگ در زندگی دست یابد.

 پیام نیازمند

پیام نیازمند متولد 17 فروردین 1374 در کرج، فوتبالیست است

دانشجوی مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه آزاد می باشد، فوتبال را از کوچه شروع کرد و با 193 سانتی متر قد درون دروازه سپاهان درخشید و به تیم ملی هم دعوت شد

شروع با تست در پیکان

فوتبال را از محل مان در کرج شروع کردم و از کودکی عاشق فوتبال بودم

سال 1387 در 13 سالگی از طریق مربی ام با خبر شدم باشگاه پیکان از بازیکنان رده سنی جوانان تست می گیرد که من جزو قبولی از بین 300 – 400 نفر بودم

در همان سال اول با این تیم قهرمان رده سنی جوانان تهران شدیم

بهترین دزوازه بان
بهترین دزوازه بان

ورود به تیم ملی

دو سال زیر نظر دوستی مهر در تیم ملی جوانان کار کردم. و در تیم امید هم در چند اردو با آقای خاکپور بوده ام، البته آن زمان درون درواه تیم ملی جوانان بود

او از پاییز 97 همواره در اردوهای تیم ملی بزرگسالان حضور دارد

از آکادمی پیکان تا لیگ برتر

از سال 87 با رده های پایه پیکان بالا آمد و سال 1395 با اعتماد به نقسی که داوود فنایی مربی دروازه بان های پیکان به او داد جای رحمان احمدی را درون دروازه گرفت

او در اولین فصل خود با 22 بازی و 1980 دقیقه حضور در ترکیب 8 کلین شیت بدست آورد

حضور در سپاهان

نیازمند در خرداد ماه 97 بعد از حضور امیر قلعه نویی بعنوان سرمربی اولین خرید تیم سپاهان اصفهان بود و در این فصل درخشش چشمگیری از خود به نمایش گذاشت

او قرا داد 2 میلیاردی خود با سپاهان را تکذیب کرد و گفت :

من باید بر اساس توانایی و موقعیتی که دارم پول بگیرم و نان حلال سر سفره ببرم و این مبالغی که شایعه شد. صحت ندارد؛ قرارداد من با سپاهان معقولانه است

 

دوستی با رشید مظاهری

به نظرم شرایط خود رشید بهتر از بقیه است اما بیرانوند تجربه بین المللی اش به مراتب بیشتر است. با این حال معتقدم که آماده ترین رشید مظاهری است

حسین پور حمیدی

حسین پور حمیدی متولد تهران، بهترین دزوازه بان فیلمساز و هنرمند تجسمی سرشناس با دیدی منحصر به فرد است که مخاطبان را در سراسر جهان مجذوب خود کرده است. حمیدی با بیش از سه دهه فعالیت حرفه ای خود را به عنوان یکی از مبتکرترین و تاثیرگذارترین چهره های سینمای ایران معرفی کرد.

عشق حمیدی به سینما از دوران جوانی آغاز شد، زمانی که او شیفته جادوی فیلم های کلاسیکی چون «دزد دوچرخه» و «راشومون» شد. او پس از تحصیل در رشته سینما در دانشگاه، کار خود را با ساخت فیلم‌های کوتاه و مستند آغاز کرد و سپس به فیلم‌های بلند روی آورد.

زندگی حرفه ای

حمیدی در طول زندگی حرفه ای خود توانایی قابل توجهی در کشف مسائل پیچیده اجتماعی و سیاسی از طریق فیلم هایش از خود نشان داد. یکی از تحسین‌شده‌ترین آثار او، «شمعی در باد»، داستانی قدرتمند درباره پسری ده سال. که در کشوری جنگ‌زده برای زنده ماندن تلاش می‌کند. نمایش تند و تند این فیلم از اثرات جنگ و انعطاف پذیری روح انسانی باعث تحسین منتقدان و جوایز متعدد در جشنواره های بین المللی فیلم شد.

یکی دیگر از آثار قابل توجه حمیدی «زیر نور مهتاب» است که داستان گروهی از روستائیان فقیر را روایت می کند که برای اجرای یک نمایش سنتی در ایام نوروز سالانه گرد هم می آیند. این فیلم به دلیل نمایش واقعی فرهنگ و سنت های ایرانی مورد تحسین گسترده قرار گرفت.

بهترین دزوازه بان
بهترین دزوازه بان

حمیدی علاوه بر فعالیت در سینما، به دنیای هنرهای تجسمی نیز کمک شایانی کرده است. اینستالیشن‌ها و عکس‌های او در گالری‌ها و موزه‌های سرتاسر جهان به نمایش گذاشته شده و جوایز متعددی برای کارهایش دریافت کرد.

علیرغم چالش‌ها و محدودیت‌هایی که هنرمندان در ایران با آن مواجه هستند. حمیدی همچنان به هنر خود متعهد بوده و از هنر خود برای روشن کردن موضوعات مهم استفاده می‌کند. هنر و فیلم‌های او الهام‌بخش و تکان دهنده مخاطبان در سراسر جهان بود.

و جایگاهی را برای او در میان با استعدادترین و بیناترین فیلمسازان نسل خود به ارمغان آورد.

در پایان

زندگی و کار حسین پور حمیدی او را به نماد واقعی سینما و هنر معاصر ایران تبدیل کرده است. او با فیلم و هنر خود زیبایی، پیچیدگی و تضادهای جامعه ایرانی را به تصویر کشید. و تأثیری ماندگار بر مخاطبان سراسر جهان بر جای گذاشت.

خروج از نسخه موبایل