خاویر زانتی یک فوتبالیست حرفه ای بازنشسته آرژانتینی است که به طور گسترده به عنوان یکی از بزرگترین مدافعان نسل خود شناخته می شود. او در 10 آگوست 1973 در بوینس آیرس آرژانتین به دنیا آمد.

شروع دوران فوتبالی زانتی

زانتی کار حرفه ای خود را با باشگاه آرژانتینی Talleres de Remedios de Escalada در سال 1992 آغاز کرد و سپس در سال 1993 به بانفیلد رفت. سپس در سال 1995 به باشگاه ایتالیایی اینترمیلان منتقل شد، جایی که بیشتر دوران حرفه ای خود را در آنجا گذراند و به نماد باشگاه تبدیل شد.

زانتی در میلان

زانتی در طول دوران حضورش در اینترمیلان، جام های متعددی از جمله پنج قهرمانی سری آ ایتالیا، چهار قهرمانی کوپا ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا در سال 2010 را به دست آورد. او همچنین چهار بار به عنوان بهترین مدافع سال سری آ انتخاب شد و در لیست لیگ قهرمانان اروپا قرار گرفت. تیم منتخب یوفا در سه مورد.

زانتی در اینتر
زانتی در اینتر

زانتی همچنین یکی از بازیکنان کلیدی تیم ملی آرژانتین بود و 145 بازی ملی انجام داد و به عنوان نماینده کشورش در سه تورنمنت جام جهانی حضور داشت. او به عنوان کاپیتان تیم ملی در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی معرفی شد.

زانتی بیرون از مستطیل سبز

زانتی در خارج از زمین به دلیل فعالیت های خیریه اش شناخته شده است و در سال 2011 به دلیل تلاش هایش برای ترویج صلح و توسعه به عنوان سفیر حسن نیت سازمان ملل منصوب شد. او در سال 2014 از فوتبال حرفه ای خداحافظی کرد و در حال حاضر نایب رئیس اینترمیلان است.

خاویر زانتی در آرژانتین

خاویر زانتی در دوران حرفه ای خود بازیکن مهمی برای تیم ملی آرژانتین بود. او اولین بازی خود را برای تیم ملی در سال 1994 انجام داد و 143 بازی ملی انجام داد. که پس از لیونل مسی، دومین بازیکن تاریخ آرژانتین با بیشترین تعداد بازی ملی است.

زانتی به خاطر تطبیق پذیری و توانایی اش برای بازی در پست های مختلف، از جمله به عنوان دفاع کناری، مدافع کناری و هافبک معروف بود. او یک بازیکن قابل اعتماد و ثابت برای تیم ملی بود و اغلب برای ارائه رهبری و ثبات در مسابقات دشوار دعوت می شد.

زانتی یکی از اعضای تیم آرژانتین بود که در سال های 1995 و 1997 قهرمان کوپا آمریکا شد. و همچنین در جام های جهانی 1998، 2002 و 2006 بازی کرد. اگرچه او یک جام بین المللی مهم. را با تیم ملی کسب نکرد، اما زانتی به دلیل فداکاری، حرفه ای بودن و تعهدش به پیراهن آرژانتین مورد احترام بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *