تاریخچه جام باشگاه های جهان چیست؟ این مسابقات شامل هفت تیم است که برای کسب عنوان قهرمانی حدود دو هفته با یکدیگر رقابت می کنند. رئال مادرید با پنج بار قهرمانی در این رقابت ها رکورددار بیشترین عناوین است سپس بارسلونا با 3 قهرمانی.
فرمت کنونی جام باشگاه های جهان
برندگان سال ، لیگ قهرمانان آسیا، لیگ قهرمانان آفریقا، لیگ قهرمانان کونکاکاف و لیبرتادورس ، آمریکا جنوبی و شمالی، لیگ قهرمانان اقیانوسیه و لیگ قهرمانان اروپا، همراه با میزبان مسابقات، در یک تورنمنت حذفی مستقیم شرکت می کنند. قهرمان ملی کشور میزبان در مرحله پلی آف به مصاف قهرمان اقیانوسیه می رود. که برنده از آن به قهرمانان آسیا، آفریقا و آمریکای شمالی در مرحله یک چهارم نهایی می پیوندد. برندگان مرحله یک چهارم نهایی به مصاف قهرمانان اروپا و آمریکای جنوبی می روند که در مرحله نیمه نهایی قرار می گیرند تا به فینال راه پیدا کنند.
حتما بخوانید: اولین دوره جام جهانی 1930 اروگوئه
رکورددار قهرمانی جام باشگاه های جهان
رئال مادرید با پنج بار قهرمانی در این رقابت ها رکورددار بیشترین عناوین است سپس بارسلونا با 3 قهرمانی.
تونی کروس با ۵ و کریستیانو رونالدو با ۴ جام قهرمانی از نظر تعداد قهرمانی در بین بازیکنان رکورد دارند.
کریستیانو رونالدو با هفت گل آقای گل تمام ادوار رقابتها است.
بیشترین حضور در این تورنمت را تیم باشگاهی اوکلند سیتی استرلیا داشته با 11 حضور سپس الاهلی مصر با هفت حضور و رئال مادرید با 6 و پارسلونا با 4.
استادیوم بینالمللی یوکوهاما در ژاپن میزبان بیشترین فینال جام جهانی باشگاههای فیفا بوده و شش بازی تعیینکننده عنوان قهرمانی برگزار شده است در این ورزشگاه.
رئال مادرید سه بار بصورت متوالی در سال های 2016 و 2017 و 2018 توانست قهرمان شود و از این حیث رکورد دار است.
فینال سال 2007 با شش گل زده پرگل ترین فینال این تورنمت بوده، در حالی که فینال سال 2000 تنها بازی بدون گل است.فینال 2011 با اختلاف چهار گل پر اختلاف ترین نتیجه بود.
از نکات جذاب این تورنمت پیروزی کورتیناس برابر چلسی درسال 2012 است.
آخرین اخبار و حواشی ورزشی ایران و جهان را در سایت ورزشی ببینید.