سانسور صحبت‌های نازنین ملایی مقابل رئیس جمهور

نازنین ملایی ملی‌پوش رویینگ ایران از رییس جمهور خواست سرمایه‌گذاری و توجه بیش‌تری به ورزش زنان شود. در این پست از ورزشی درباره‌ی سانسور صحبت‌های نازنین ملایی مقابل رئیس جمهور رئیس در تلویزیون خواهیم پرداخت.

سانسور صحبت‌های نازنین ملایی مقابل رئیس جمهور

مراسم تجلیل از مدال آوران دو سال گذشته ورزش ایران و بدرقه کاروان راهی بازی‌های آسیایی هانگژو در روز دوشنبه 20 شهریور ماه، در سالن اجلاس سران و با حضور رییس‌جمهور ابراهیم رئیسی برگزار گردید.

نازنین ملایی، ملی‌پوش رویینگ ایران یکی از سخنرانان این مراسم بود. اما سخنانش از تلویزیون پخش نشد. در ادامه صحبت‌های نازنین ملایی در این مراسم را می‌خوانید.

سخنان نازنین ملایی در مقابل ابراهیم رئیسی

“خوشحالم که این فرصت در اختیار من قرار گرفت تا به نمایندگی از دختران و زنان ورزشکار بدون واسطه با شما صحبت کنم‌. از شما و تمام مسئولانی که به میان مردم می‌روند، حرف مردم را بی‌واسطه می‌شنوند و برایشان خواست و نظر مردم مهم است تشکر می‌کنم.

جناب آقای رئیس جمهور!

سال گذشته سال ورزش زنان ایران بود. سالی شامل تاریخ سازی‌ها، رکورد شکنی‌ها، مدال آوری‌ها و اولین‌ها. سال کسب مدال‌ها، بردن مقام‌ها و ایستادن بر سکوهای افتخار در رشته های مختلف فردی و تیمی بود.

این جا زمانی برای صحبت از این افتخارات نیست. اما تعداد و کیفیت این افتخار آفرینی‌ها به گونه‌ای بود که برای اولین‌بار در تاریخ ورزش کشور، آیین تجلیل ویژه‌ای برای بانوان برگزار شد. حضرتعالی نیز شخصا در آن مراسم حضور داشتید که بسیار جای تشکر و قدردانی دارد.

با همه این افتخار آفرینی‌ها ورزش بانوان هنوز در ابتدای راه است. افق‌های بلند و مسیر طولانی را در پیش دارد. آن روزی که زنان ورزشکار ایران سهمی قابل ستایش از مدال‌های المپیک داشته باشند دور نیست. آنها این مهم را با مدال آوری در بازی‌های آسیایی آغاز کردند. و به خواست خدا در بازی‌های پیش‌رو نیز به این کار ادامه خواهند داد.

این افتخار اما جز با ادامه داشتن حمایت‌ها و رفع و جبران کمبودها و کاستی‌های ورزش زنان ممکن نیست.

این که از نظر تعداد جوایز مدال‌ها و برخورداری از سایر امتیازها تفاوتی میان زنان و مردان نیست. این که همیشه در بالاترین سطح به ورزش بانوان و ورزشکاران زن توجه می‌شود جای تقدیر دارد. اما همچنان هم از نظر توسعه لیگ‌ها و باشگاه‌های حرفه‌ای، هم زیرساخت‌ها و فضاهای ورزشی، حمایت از تیم‌های ملی بانوان و اردوهای تدارکاتی و آماده‌سازی، وسایل و تجهیزات تمرینی و مسابقه‌ای ورزش بانوان، توجه و سرمایه‌گذاری بیشتری می‌طلبد.

برخی از این زنان ورزشکار همه این مسیر دشوار ورزش قهرمانی را در کنار وظایف مادری و همسری خود طی می‌کنند. همین مساله نیازمند نگاه حمایتی ویژه تر هستند.

امید است که در سال‌های آینده مردم ایران و جهان بیش‌تر از موفقیت‌های ورزش زنان و مدال آوری‌های آن‌ها بشنوند و ورزش بانوان به جایگاه واقعی خود برسد.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *