هیئت مدیره استقلال در بحران

هیئت مدیره استقلال در بحران ، تیم استقلال تهران در این فصل دچار بحران فراوانی شده است. عدم پرداخت بدهی آندره آ استراماچونی سرمربی ایتالیایی باعث بروز این اتفاقات شده است. در ادامه سایت ورزشی همراه ما باشید.

 

مدیران استقلال دنبال راهکار خروج از بحران ها:

به گزارش سایت ورزشی ، تیم استقلال تهران به دلیل عدم پرداخت بدهی اتراماچونی سرمربی ایتالیایی سابقش تا تاریخ 10 فروردین ماه نتوانست مجوز حرفه ای حضور در لیگ قهرمانان آسیا را بدست آورد. مدیرعامل و هیات مدیره استقلال این روزها با مشکلات مدیریتی شدید در باشگاه روبرو شده اند.

علی فتح الله زاده مدیر عامل باشگاه استقلال برای تامین منابع مالی و پرداخت بدهی های سرمربی ایتالیایی به مشکل برخورد. حتی با استراماچونی مذاکره داشت که مطالباتش را به صورت قسطی پرداخت نماید اما در این راه ناکام ماند. او بلاخره از سمتش کناره گیری کرد. استقلال تهران از لیگ قهرمانان آسیا حذف شد. اگر تا 31 فروردین مطالبات استراماچونی را پرداخت نکند احتمال دارد که با خطراتی همچون بسته شدن پنجره نقل و انتقالات و کسر امتیاز و سقوط به دسته پایینتر را تجربه نماید.

مدیران استقلال دنبال راهکار خروج از بحران ها

استقلال با خطرات زیادی روبرو خواهد شد

چنین اتفاق هایی واقعا ممکن است برای استقلال پیش بیاید. همانطور که در فرصت باقی مانده نتواند مبالغ بدهی سرمربی سابق خود را پرداخت نکند. کسر امتیاز باشگاه واقعا جدی خواهد بود. قربان زاده رئیس خصوصی سازی گفت: منابع مالی برای پرداخت بدهی در اختیار مدیران باشگاه استقلال قرار گرفت. اما این مدیران بدهی را پرداخت نکردند و در این زمینه باید پاسخگو باشند. اعضای هئیت مدیره باشگاه نیز تصمیم گرفتند که مدیر عامل استعفا دهد و راهکاری برون رفت از این مشکلات نیز باید در جلسات بعدی مشخص شود. آیا هئیت مدیره استقلال می تواند با مشکلاتی نظیر سوء مدیریت و انتقادات شدید هواداران روبرو شود؟ باید به دنبال یک راهکار و راه حل برای برون رفت از این موضوعات باشد.

هیئت مدیره استقلال در بحران

در جستجوی راه حل و نجات استقلال از بحران در آنتن زنده:

مدیر عامل استقلال علی فتح الله زاده همانند یک نفر که در باتلاق گیر کرده است و برای رهایی از این مشکلات دست و پا می زند. اما بجای اینکه استقلال را از خطر نجات دهید بیشتر در مشکلات فرو می رود. چند روز قبل در برنامه زنده تلویزیونی فوتبال برتر به طور ویژه به مشکلات باشگاه استقلال پرداخته شد. در شرایطی که جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال با حضور معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان برگزار شد. در نهایت نیز فتح الله زاده به صورت موقت و با شروط در سمت خودش باقی ماند و در واقع استعفای مدیر عامل آبی ها پذیرفته نشده است.

از چهار عضو هیات مدیره استقلال، سه نفر با ادامه فعالیت فتح الله زاده موافقت و تنها یک شخص مخالف این ابقا بود. اما مدیر عامل استقلال چند روز پیش به صورت مجازی استعفای خودش را اعلام کرد و به خوبی نتوانست از زمان باقی مانده برای پرداخت طلب ها استفاده کند. بعد از ناکام شدن در پرداخت بدهی های استقلال، در این راه تسلیم شد.

 

فتح الله زاده در برنامه فوتبال برتر:

در برنامه این هفته فوتبال برتر فتح الله زاده به همراه قربان زاده رئیس سازمان خصوصی سازی و پرویز مظلومی میهمان های برنامه بودند. فتح الله زاده گفت تمام تلاش خود را برای حل مشکلات باشگاه انجام داد و موفق به کسب نتیجه ای خاص نشده است. مدیر عامل استقلال در مقابل سوالات زیاد قربان زاده چیزی برای ارائه نداشت و عنوان کرد قبلا نیز توسط مدیر عامل سابق شرایط برای درآمدزایی فراهم نشد.

هیئت مدیره استقلال در بحران

در این برنامه تلویزیونی نیز فتح الله زاده محکوم شد. حکم هم در قبالش اجرا شد و تاکید شد که تا امروز 5 میلیارد تومان به صورت اضافی از حساب باشگاه برداشت نموده است. مدیر عامل استقلال سال ها به عنوان یک چهره معروف آبی پوشان مطرح بود و افراد زیادی را از تیم هایی نظیر پرسپولیس و سایر باشگاه ها به استقلال آورد. او حالا یکی از متهمان اصلی حذف استقلال از لیگ آسیا لقب گرفته است. حتی در ورزشگاه آزادی از هواداران استقلال فحش و ناسزا می شوند و حتی در برابر روزبه چشمی با کنایه های زیادی قرار گرفت.

 

آیا ماندن مدیر عامل بی کفایت سودی برای استقلال دارد؟

شاید برخی هواداران سوال کنند وقتی یک مدیر عامل با ثروت یک باشگاه دولتی اینکار را می کند آیا شرایط ماندن در تیم را دارد؟ قطعا زمانی که پول داشت نتوانست هیچکار کند، آیا بدون پول هیچ سودی برای باشگاه استقلال خواهد داشت؟ چه کمکی می تواند به باشگاه کند؟ اگر می توانست کمک کند چرا هیچ اقدامی برای پرداخت طلب استراماچونی نکرد!

اعضای هیت مدیره قبلا اختیار تام به آجورلو مدیر عامل سابق داده بودند. در آن زمان نیز بریز و بپاش مالی صورت گرفت. آشفتگی مالی در باشگاه قطعا تقصیر بالا دستی ها است و باشگاه را در قرض و بدهی گذاشته اند. چرا دوباره باید هیات مدیره دوباره رای به ماندن این مدیرعامل دهند.

تصمیمات اشتباه توسط هیئت مدیره استقلال

قطعا تصمیم های اشتباه در این باشگاه زیاد گرفته شده است. پرویز مظلومی در این برنامه تلویزیونی اشاره کرد که به بنده دستور دادند به عنوان عضو هیات مدیره فنی در تیم حضور داشته باشم. آیا واقعا در چنین شرایطی که باشگاه به فرابورس سپرده شد. باید انتظار این را داشته باشیم که برخی قوانین حضور شرکت ها در بورس را خود قربان زاده بداند؟!

تصمیم های اشتباهی که حاصل مدیران ورزشی بوده و فقط دولت مقصر نبوده است. حتی ساز و کار مدیریتی در یک تیم ورزشی دخیل است که با اینکه به شرکت بورسی تبدیل شده اما تمامی امکانات فراهم نشد.

هیئت مدیره استقلال در بحران

باشگاه استقلال و هوادارها و طرفدارانش شرایط سخت و تلخی را سپری می کنند. مناظره چند شب قبل میهمانان برنامه دنبال راهکاری برای غلبه برهمدیگر و رفتارهای تحقیر آمیز بوده اند. در این برنامه یکی خط و نشان کشید و می گفت باید پول را تا فردا بازگردانید، شخصی دیگر می گفت اول باید پولم را داده تا مبلغ را بازگردانم. در نهایت نیز هرکس که اشتباه دارد باید استعفا دهد و در ادامه هر یک تهدید به شکایت از همدیگر کردند.

 

هیئت مدیره استقلال در بحران

هیئت مدیره استقلال در پی راهکاری برای خروج از بحران

ظاهرا مدیرانی که به جای حل مشکلات باشگاه بزرگی همانند استقلال، به فکر مشکلات شخصی و مالی خود هستند. آنها به جای اینکه راهکاری ارائه دهند، همدیگر را متهم و مقصر می دانند. قطعا اگر مدیران استقلالی تا ۳۱ فروردین مطالبات استراماچونی را پرداخت نکنند ممکن است با خطر بسته شدن پنجره نقل و انتقالات، کسر امتیاز و حتی سقوط به دسته‌های پایین‌تر مواجه شوند. به نظر شما آیا هیئت مدیره استقلال می تواند تا تاریخ فوق مشکلات باشگاه را حل کند و بدهی های سرمربی سابق را پرداخت نماید؟ لطفا نظرات و دیدگاه تان را کامنت نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *